maanantai 15. heinäkuuta 2019

Sananvapaus ja ilmaisuoikeudet perusoikeuksien näkökulmasta eivät onnistu fbssä ja youtubessa: facebook ja youtube ovat verrattavissa sovjet-taustaisten pravda-valhetietoon

Sananvapaus ja ilmaisuoikeudet perusoikeuksien näkökulmasta eivät onnistu fbssä ja youtubessa: facebook ja youtube ovat verrattavissa sovjet-taustaisten pravda-valhetietoon

Facebook sisältää erityisesti kommunistien ymv ja niiden perillisjärjestöjen kuvia, sekä pornoprofiileja, mutta kuittaappa hieman alistettujen ja riistettyjen kansojen valtioiden näkökulmaa niin olet "valkofasisti" sovjet-tapaan. Fb:n ylläpidon arvot ja tausta sama kuin moskovan isovenäläisillä saksanjuutalaisilla punalippu liehu tapaan.

Puna-armeijan arvottomuudet ovat tulleet keskuuteemme ohiammuttujen punaisena valheena ja mokutuksen tavoittein keskuuteemme missä pyritään suomalaiset vaihtamaan Afrikan ja Aasian ylipopulaatioihin totaalisesti luontomme ja ihmisoikeutemme samalla riistäen itseisarvoinaan. 
Surkuhupaisaa on että intiaanit edes vastustivat, me rahoitamme kansallista itsemurhaamme, jopa itseämme ja valtionvelkaamme kasvattaen samalla. 

Katso lisää: https://kansanmurha.blogspot.com Väestönvaihto on kansanmurhaa.

Seppo Lehto historioitsija Tampere Valkoinen Suomi
Ajan Suunta päätoimittaja https://Ajan-Suunta.blogspot.com


------

Rahastusuutisia, mitkä kertovat mistä sitä rahaa haalitaan mokutuksen ja islamistien rahoittamiseen:

Professori Timo Tervo toteaa, että Suomessa keskitytään ainoastaan pistekohtaiseen nopeusvalvontaan, josta kärsivät pääasiassa riskittömät, selvin päin pientä ylinopeutta ajelevat suomalaiset.

LIIKENNELÄÄKETIETEEN professori Timo Tervo pitää Suomessa leviävää peltipoliisi-innostusta älyttömänä. Suomen teille on tänä kesänä pystytetty 42 huipputarkkaa peltipoliisia, joita on tulossa vielä 150 lisää.

Suomi on varautunut ottamaan käyttöön vuoteen 2023 mennessä yhteensä 500 uudenlaista peltipoliisia
----------
Demlaluteet "oikeusviranomaisina" ovat kansakunnallinen syöpämme, aivan kuten miehittäjä-Ryssän joukot miehitetyillä alueillamme
https://seppolehto-ja-musti.blogspot.com/
-----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti